Fremia skriver om Bashar Yousif och om vårt samarbete med Integrationspakten

Bashar Yousif, VD på New Life Assistans AB

Bashar Yousif, VD på New Life Assistans och på Marketplace STHLM, är en entreprenör som brinner för integration och socialt ansvarstagande. Genom engagemanget i Integrationspakten Stockholm jobbar New Life Assistans aktivt för att rekrytera nyanlända. Integrationspakten Stockholm är ett medlemsnätverk som syftar till att skapa en mer inkluderande arbetsmarknad och stad.

“Integrationspakten innebär att vi som arbetsgivare ska ge nyanlända en chans att få erfarenhet av svenska arbetsplatser och på så sätt korta vägen till arbete”, säger Bashar Yousif, VD på New Life Assistans AB i en intervju med arbetsgivarföreningen Fremia.

Läs hela artikeln på Fremias hemsida

Förutom New Life Assistans och Marketplace STHLM driver Bashar Yousif B Groupo företagskoncern inklusive 10 företag som på olika sätt bidrar till ett mer inkluderande samhälle i Sverige. Alla har rätt att leva sitt liv utan begränsningar oavsett sitt kön, ålder och funktionsförmågan.

Intervju med Bashar Yousif och Lilla Nemeth på Marketplace STHLM

Missa inte våra aktiviteter och nyheter! Följ oss på våra sociala kanaler