Autism & Aspergerföreningen skriver om Bashar Yousif i Speciellt

Autism & Aspergerföreningen skriver om Bashar Yousif i Speciellt

Bashar Yousif är en social entreprenör och filantrop, grundare och VD för New Life Assistans AB och för B Groupo företagskoncern, med företag inom olika branscher där det ligger ett stort fokus på social integration och företagens sociala ansvar, skriver Autism & Aspergerföreningen skriver om Bashar Yousif i senaste nummer av Speciellt.

Som delägare på NT Solutions AB och TP Consulting samarbetar Bashar och teamet aktivt med myndigheter, utbildningsanordnare och arbetsgivare för att finna den bästa vägen framåt på arbetsmarknaden för varje deltagare.

Bashar jobbar aktivt med att skapa en mer inkluderande arbetsmiljö på sina verksamheter och att erbjuda arbetsträning och olika tjänster till personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Han driver Marketplace STHLM, en entreprenörshub för kvinnliga entreprenörer. Med visionen att erbjuda en dynamisk arbetsmiljö med mobila aktiviteter till personer med NPF. För att öka deltagarens delaktighet på arbetsmarknaden och för att stärka etablering och integration, liksom för att öka jämställdhet och rörlighet på den svenska arbetsmarknaden.

Den tryckta versionen är tillgänglig till medlemmar på föreningen. Läs mer här.

Vill du veta mer om Bashar arbete?

Du hittar mer info om Bashar Yousif och alla nämnda företag nedan:

Förutom New Life Assistans och Marketplace STHLM driver Bashar Yousif B Groupo företagskoncern inklusive 10 företag som på olika sätt bidrar till ett mer inkluderande samhälle i Sverige. Alla har rätt att leva sitt liv utan begränsningar oavsett sitt kön, ålder och funktionsförmågan.

Intervju med Bashar Yousif och Lilla Nemeth på Marketplace STHLM

Missa inte våra aktiviteter och nyheter! Följ oss på våra sociala kanaler