Om oss

Hos oss på New Life Assistans AB är inget assistansuppdrag det andra likt. Vi jobbar kontinuerligt för att kunna ge våra kunder den bästa assistansen.

Ett serviceföretag för personer

New Life Assistans AB är ett serviceföretag för personer som är berättigade till personlig assistans enligt LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade). Verksamheten startades i maj 2010 och hjälper i dagsläget omkring 70 kunder i Sverige till ett bättre liv.

julbord

Att leva utan begränsningar

Bashar Yousif

Verkställande direktören Bashar Yousif är en social entreprenör och filantrop. Bashar är grundaren New Life Assistans AB och för Officeo, inklusive sex företag inom olika branscher men fokuserade inom social integration och företagens sociala ansvar.

Med stort driv har Bashar etablerat en verksamhet präglad av kvalitet och service i en för samhället viktig bransch, samtidigt som han engagerar sig på andra sätt för ökad integration av nyanlända. 

För att belöna sitt arbete på New Life Assistans AB har Bashar fått regionens utmärkelse Årets Pionjär på Årets Nybyggare 2018 eftersom han har visat prov på stort samhällsengagemang i kombination med framgångsrikt företagande.

Utifrån sin egen familjesituation, där två av barnen är gravt funktionshindrade och är i behov av assistans dygnet runt, grundade Bashar företaget New Life Assistans. New Life grundades 2010 för att ge ett bättre alternativ och en livskraftig lösning på de frågor som Bashar har upptäckt i branschen när han själv var i behov av hjälp. Sedan dess erbjuder företaget en högkvalitativ service och dess uppdrag att hjälpa fler att få rätt hjälp inom LSS.

Målet är att alla med hjälp av sin personliga assistent ska få samma möjlighet till frigörelse och utveckling som andra

bashar yousif

Vår Vision

Vår grundläggande vision är att tro på att alla människor har en inre kraft och förmåga att kunna själva påverka sina livsvillkor. Vår ambition ligger därför i att erbjuda personlig assistans av högsta kvalitet efter just dina behov. New Life Assistans AB är starkt präglat av cirka 150 trevliga och ambitiösa medarbetare som både är lyhörda och tillgängliga för kundernas behov. Hos oss arbetar även personer med egna erfarenheter av att ha barn med funktionshinder.

Vår Mission

Vi finns för att kunna hjälpa människor som har funktionsnedsättningar, se till att värden som självbestämmande, valfrihet, brukarinflytande, jämlikhet, respekt för den enskildes integritet och att ha full delaktighet i samhället blir verklighet. Hög kvalitet är en självklarhet för vår verksamhet, vilket bland annat betyder att vi bara åtar oss ärenden som vi är övertygade om att vi kan utföra på ett professionellt sätt. New Life Assistans AB kännetecknas av kvalité då vi har stora krav på tillgänglighet, personligt bemötande och stort engagemang.

Kvalitet & trygghet

En av våra viktigaste uppgifter som assistansbolag är att rekrytera, anställa och utbilda personal utifrån de behov som våra uppdragsgivare har. Vi har en bred kunskapsbas inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor och arbetar effektivt med hög tillgänglighet för våra kunder och anställdas trygghet.

Vi utför även konsultuppdrag inom LSS.

Våra aktiviteter

Vi anordnar ett flertal evenemang och aktiviteter för att möjliggöra att våra anställda trivas och utvecklas tillsammans som ett bra team. Är du nyfiken på våra aktiviteter? 

Lär oss känna

Vårt team

Vi har som grundläggande idé att tro på att människor har en inneboende kraft och förmåga att kunna påverka sina livsvillkor. Bra assistenter ger ett bättre liv. Du kan få mycket erfarna assistenter genom oss, vi kan också ge dig ekonomisk ersättning för att själv ordna assistenter. Du kan också behålla dina assistenter.

Bashar Yousif
Bashar Yousif

VERKSAMHETSANSVARIG / VD

bashar@newlifeab.se

Toma Loae
Carvajal Toma
Anne-charlotte
Andersson-Bind

ARBETSMILJÖANSVARIG

annecharlotte@newlifeab.se

Irina
Irina Molnar
LILLA
Lilla Nemeth

MARKNADSANSVARIG

lilla@newlife.se

Rozalin
Rozalin Giorgis
aram
Aram Shawkat

IT-ANSVARIG

it@newlifeab.se

Oliver Gorgis
Oliver Gorgis

ADMINISTRATIV ASSISTENT

oliver.gorgis@newlifeab.se

Fryal Marbin
Rowida
Rowida Aswad

New Life Talanger

Hur tar du hand om din kreativitet och vad gör du gärna i din fritid? Det finns olika sätt att slappna av efter en lång arbetsdag. Kolla här vilka aktiviteter väljer vi mest på personalen.

Våra samarbetspartners

Har du frågor eller funderingar?

Ring eller besök oss redan idag!