Ny kundansvarig på New Life

Meis kommer att arbeta som kundansvarig. Hon kommer ha ansvaret över att upprätta en ny kompetensutvecklingsplan inför 2022/2023 för att ni våra bästa kunder och assistenter skall få de bästa redskapen samt materialen för att kunna utföra ert arbete med hög beredskap samt kvalité!

Hej, mitt namn är Meis Darwish

Först och främst så vill tacka att jag har fått äran att få ansluta mig till familjen New Life Assistans!

Jag är en kvinna på 31 somrar som kommer ursprungligen från Irak.

Jag har en bred arbetserfarenhet inom sociala relationer, konflikthantering samt ledarskap. Jag har lärt mig vikten av att visa både kunden och arbetsgivaren en positiv attityd. Mitt mål är att finnas till hand och vara behjälplig för att vi tillsamman skall uppnå fina resultat!

Jag är lösningsinriktad och ser i första hand möjligheter och inte svårigheter, har personlig mognad och vill medverka till en arbetsplats där man inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra.

Framöver så kommer jag att arbeta som kundansvarig på New Life Assistans jag kommer även att upprätta samt utveckla en kompetensutvecklingsplan för år 2022/2023 och ser fram emot att börja min resa tillsammans med er!

Som person är jag omtänksam och en glad tänkare som vill allas bästa. Jag brinner verkligen för mitt jobb och älskar att kunna vara behjälplig.

Tveka inte på att höra av er om ni har frågor eller funderingar!

Några ord från New Life VD:n, Bashar Yousif

Kära kunder, vi på New Life Assistans har utökat vår organisation!

Vi har valt att anställa en ny kollega som ska hjälpa oss att utveckla vår kvalité och kundnöjdhet, för att försäkra er kunder samt assistenter en bättre kvalité och service!

Meis kommer att arbeta som kundansvarig. Hon kommer ha ansvaret över att upprätta en ny kompetensutvecklingsplan inför 2022/2023 för att ni våra bästa kunder och assistenter skall få de bästa redskapen samt materialen för att kunna utföra ert arbete med hög beredskap samt kvalité!

Syftet med att vi vill storsatsa på att utveckla kompetensutvecklingsplanen är i första hand för att kunna möta våra kunders krav samt även för att höja produktiviteten och stärka våra assistenter. 

Detta kräver också engagemang från er håll för att vi tillsammans skall kunna uppnå bra resultat! Vi alla har ett gemensamt ansvar och intresse för att kompetensutvecklingsplanen skall fungera.

Meis kommer även att ansvara över utförande av riskanalys av arbetsmiljö hos varje enskild kund och även uppföljning och uppdatering av genomförandeplan med respektive arbetsledare/assistent gällande kundernas behov och insatser utefter varje beslut. 

Vi välkomnar henne varmt till New Life familjen och ser fram emot att följa hennes resa och ta del av hennes erfarenhet! 

Vänliga hälsningar,

Bashar Yousif

Missa inte våra aktiviteter och nyheter! Följ oss på våra sociala kanaler