All vaccination med Astra Zeneca stoppas tillsvidare

All vaccination med Astra Zeneca stoppas tillsvidare.

Folkhälsomyndigheten har beslutat om ett uppehåll i användningen av Astra Zenecas vaccin mot covid-19 tills den Europeiska läkemedelsmyndighetens utredning om misstänkta biverkningar är klar. Folkhälsomyndigheten har publicerat följande nyhet med beskedet:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2021/mars/astra-zenecas-vaccin-pausas-som-en-forsiktighetsatgard-i-vantan-pa-emas-utredning/

Därmed pausas all vaccination av Astra Zenecas vaccin tillsvidare i Region Stockholm. VaccinDirekt har lämnat återbud till de personer som är uppbokade för vaccination med Astra Zenecas vaccin under tisdag 16 mars, onsdag 17 mars och torsdag 18 mars. Ytterligare besked kommer att komma från regionen under veckan direkt då de har mer information. Övrig vaccination fortsätter enligt plan.

Missa inte våra aktiviteter och nyheter! Följ oss på våra sociala kanaler