SDG Ambition-acceleratorprogrammet för hållbar utveckling

SDG Ambition-acceleratorprogrammet

Vi är stolta över att presentera att New Life kommer att delta i SDG Ambition-acceleratorprogrammet som kommer att genomföra en 6-månaders resa för att sätta ambitiösa mål som riktar sig till världens mest pressande utmaningar och är anpassade till SDG (Sustainable Development Goals). Även om 81 procent av företagen säger att de vidtar åtgärder för att främja av de 17 hållbara utvecklingsmålen, är det mindre än en tredjedel som anpassar sin affärsstrategi och sin verksamhet i praktiken. SDG Ambition-acceleratorprogrammet syftar till att minska detta gap genom att utmana företag i alla storlekar att tänka kritiskt på deras inverkan, höja ambitionsnivån för deras hållbarhetsmål och utveckla en handlingsplan för att uppnå SDG.

Översikt

SDG Ambition är ett initiativ som syftar till att utmana och stödja deltagande företag inom FNs Global Compact i att sätta ambitiösa företagsmål och påskynda integrationen av de 17 hållbara utvecklingsmålen i verksamhetsledningen. SDG Ambition gör det möjligt för företag att intensifiera förändringsförändringar – låsa upp affärsvärde, bygga upp företagens motståndskraft och möjliggöra långsiktig tillväxt.

Behovet av SDG Ambition idag är klart. Världen levererar inte framsteg mot SDG i den takt och skala som behövs. Även om det fortfarande är möjligt att flytta världen mot en 1,5 ° C-bana och uppnå SDG fram till 2030, kommer det att krävas brådskande, skalbar och multi-stakeholder-åtgärder för att dramatiskt påskynda framstegen. Företagen måste ta en tydlig ståndpunkt och visa djärvt ledarskap för att förändra affärsmodeller och ekonomier så att de blir mer rättvisa och inkluderande – och lämnar ingen kvar.

Vad man får från SDG Ambition-acceleratorprogrammet
  • En förståelse för baslinjeeffekter över hela verksamheten när det gäller att skapa en omfattande hållbarhetsstrategi.
  • Förmågan att uppnå ambitiösa mål som syftar till att galvanisera affärsåtgärder med vad som faktiskt krävs för att uppnå SDG.
  • En översikt över hur man integrerar och integrerar ambitiösa hållbarhetsmål över affärsenheter genom att vara banbrytande i en strategi för prestationsintegration som använder möjliggörande teknik.
  • En möjlighet att kommunicera och spåra framsteg över tiden.
Vad man lär sig under programmet
  • Hur man strategiskt prioriterar åtgärder som kommer att påskynda ditt företags bidrag till Agenda 2030.
  • Hur man sätter upp mål i linje med absoluta riktmärken som idag kan verka ambitiösa men som är avgörande för att gå i spetsen för omvandlingen av ekonomier och samhällen.
  • Hur man kopplar in SDG-relaterade affärsmål och resultat i kärnprocesser och affärshantering, för att materiellt.

Missa inte våra aktiviteter och nyheter! Följ oss på våra sociala kanaler